Magasmentés (2023) Teljes Film Online Magyarul HD-1080p

agasmentés (2023) Teljes Film hu | Magasmentés (2023) Teljes Film magyarul | Magasmentés (2023) Teljes Film Letöltés magyarul | Magasmentés (2023) Teljes Film online | Magasmentés (2023) Teljes Film Magyarul Online.

Nézd Magasmentés (2023) Online Filmek Magasmentés (2023) Letoltes Magasmentés (2023) teljes film magyarul videa HD regisztráció nélkül. Hogyan nézheti meg a Magasmentés (2023) filmeket teljes egészében és ingyen?

Nézze meg és töltse le Magasmentés (2023) Teljes Film Online ingyen.

〘 DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 〙

Kattints ide "Néz Magasmentés (2023) Film magyarul"

Kattints ide "Letöltés Magasmentés (2023) Teljes Film magyarul HD"

A filmnézés ma kötelező, különösen a világjárvány idején, amikor otthon kell maradnunk. Emiatt streaming szolgáltatásokat nyújtunk, vagy letöltjük azokat. Számos filmet kínálunk, az újaktól a már régóta futó filmekig. Példa erre az új film, a Magasmentés (2023), amely ebben a hónapban kerül adásba.

Hogyan nézheted meg az összes Magasmentés (2023) filmet online korlátozások nélkül? Regisztráció nélkül is megtekintheti online, ingyenesen. Minden film magyar szinkronnal vagy magyar felirattal van ellátva.

A következő információk a Magasmentés (2023) című filmről

A Magasmentés egy 2023-ban bemutatott,109 perces hosszúságú magyar dráma. Fésős András, Maruszki Balázs forgatókönyvéből Fésős András rendezte, főbb szerepeiben Bogdan Dumitrache, Olivér Börcsök, Zoltán Schneider, Tamás Keresztes, László Keszég.

  • Eredeti Cím: Magasmentés
  • Ország: magyar
  • A film időtartama: 109 perc, 2023
  • Műfaj: magyar dráma
  • Bemutató dátuma: 2023. november 16.
  • Rendező: Fésős András
  • Producer: Hutlassa Barnabás
  • Szereplők: Bogdan Dumitrache, Olivér Börcsök, Zoltán Schneider, Tamás Keresztes, László Keszég
  • Zene: Keresztes Gábor
  • Forgatókönyvíró: Fésős András, Maruszki Balázs
  • Operatőr: Szatmári Péter
  • Vágó: Kornis Anna

Szinopszis Magasmentés (2023)

A Magasmentés című film egy akciókkal teli hőstörténet, egy apa és fia története, valamint látlelet egy reményt vesztett városról. Az alkotás főhőse, egy magasmentő specialista tűzoltó, Félix Sándor (Bogdan Dumitrache). A férfi olyan emberek védangyalává válik, akik el akarják dobni maguktól az életet. Félix mindenkit meg akar menteni, az embereket hidakról, magas épületekről hozza le. A városban nagy szükség van a munkájára, hiszen a szokatlan, folyamatos esőzésektől nyugtalanná vált emberek közül egyre többen akarnak végezni az életükkel. Mintha valami vírus terjedne, de az okokat senki sem ismeri. Félix évekkel korábban egy balesetben elvesztette a feleségét, fiával (Börcsök Olivér) is reménytelenül megromlott a kapcsolata, noha a fiú közelebb van az apjához, mint azt Félix sejtené. Miközben Félix igyekszik újra kapcsolatot találni a fiával, és segíteni az embereken, drámai eseményeket indít el, és rá kell döbbennie arra, hogy semmi sem az, aminek látszik.

Kiadási ütemterv Magasmentés (2023)

A tervek szerint 2023. november 16. rül a magyar mozikba a Magasmentés (2023), amelyet streamingben tekinthet meg a fent felsorolt oldalon. Ez néhány információ a Magasmentés (2023) című filmről. További részletekért nézze meg a filmet a fenti linkre kattintva.

Miért érdemes megnézni Magasmentés (2023)-filmet (2022)?

Ebben a járványos időszakban itt az ideje megnézni Magasmentés (2023) című filmet, amely egy népszerű film, amelyet világszerte sokan néznek. A legtöbbet keresett filmek a Google Keresőoldalon. Ha megnézi ezt a filmet, remélhetőleg csökkenti az unalmat, amikor otthon kell maradnia. Sok más izgalmas filmet is kínálunk, mind az új, mind a régóta futó filmeket.

Hogyan nézhetem meg a Magasmentés (2023) című filmet?

Nagyon könnyű megnézni a Magasmentés (2023) című filmet, jelenleg sok olyan oldal kínál streaming- vagy filmletöltési szolgáltatásokat. Hasonlóan oldalunkon mindent egyszerűen, ingyenesen és regisztráció nélkül biztosítunk.

Milyen minőségű videó van a Magasmentés (2023) című filmben?

Oldalunkon a minőség a legfontosabb, az Ön kívánságai és igényei szerint változatos videóminőséget biztosítunk. Számos lehetőség közül választhat, ha filmeket néz vagy tölt le oldalunkon, például UltraHD, HD 1080p, 720p, 420p és Mp4. Mindent magyar felirattal és magyar szinkronnal kiegészítünk, tiszta hangminőséggel.

Milyen műfajok érhetők el ezen az oldalon?

Számos műfajt kínálunk az Ön ízlése és választása szerint. Számos műfaj, köztük dráma, akció, horror, scifi, anime, animáció, krimi, romantikus, dokumentumfilm és sok más. Kiválaszthatja a megtekinteni kívánt filmnek megfelelő műfajt.

Miért érdemes oldalunkon nézni?

Oldalunknak számos előnye van, mert a minőséget és a kényelmet helyezzük előtérbe. Ezért van néhány dolog, amit tudnia kell az oldalunkon, beleértve a következőket:

  1. A filmek mindig havonta frissülnek
  2. Oldalunkon új filmeket és régi filmeket nézhet meg
  3. Megtekinthető és letölthető Ulta HD minőségben és HD 1080p, 720p, 420p és Mp4 felbontásban
  4. Tiszta hangminőség és tiszta videó
  5. Magyar felirat és magyar szinkron
  6. Streaming regisztráció nélkül és ingyenes
  7. Fizetős filmszolgáltatás is elérhető
  8. Könnyen elérhető Android telefonok, iPhone-ok, MAC-ek, laptopok, notebookok, lapok, PC-k és okostévék segítségével

Ez az oldalunkon található néhány dolog, amit talán tudnod kell. Mint szlogenünk, a minőség és a kényelem az, amit szeretnénk elérni.

Köszönjük, hogy elolvasta és megnézte oldalunkat

Köszönjük, hogy elolvasta cikkeinket és filmeket néz oldalunkon, reméljük, hogy mindez csökkenti az unalmat, amikor otthon kell maradnia. Reméljük, hogy elmenti oldalunk címét is, hogy könnyebben visszatérhessen oldalunkon a filmnézéshez. És ne felejtsd el, reméljük, hogy megosztod barátaiddal is, hogy barátaid tudják, melyik oldal nézze meg ezt a filmet.

Google kulcsszó:

Magasmentés (2023) Videa
Magasmentés (2023) videa 2022
Magasmentés (2023) film Magyarul
Magasmentés (2023) Online Ingyen
Magasmentés (2023) teljes film teljes film magyarul
Magasmentés (2023) Teljes Film
Magasmentés (2023) Teljes Film magyarul
Magasmentés (2023) Teljes Film Letöltés
Magasmentés (2023) Teljes Film online
Magasmentés (2023) Teljes Film Magyarul Online