Black Adam (2022) Teljes Film Online Magyarul HD 1080p

Black Adam (2022) Teljes Film hu | Black Adam (2022) Teljes Film magyarul | Black Adam (2022) Teljes Film Letöltés| Black Adam (2022) Teljes Film online | Black Adam (2022) Teljes Film Magyarul Online

Nézd Black Adam Online Filmek Magyarország (2022) Letoltes Black Adam teljes film magyarul videa HD regisztráció nélkül. Hogyan nézheti meg a Black Adam filmeket teljes egészében és ingyen?

A filmnézés ma kötelező, különösen a világjárvány idején, amikor otthon kell maradnunk. Emiatt streaming szolgáltatásokat nyújtunk, vagy letöltjük azokat. Számos filmet kínálunk, az újaktól a már régóta futó filmekig. Példa erre az új film, a Black Adam (2022), amely ebben a hónapban kerül adásba.

 

black_adam_2022_teljes_film_online_magyarul_hd_1080p.jpg

Hogyan nézheted meg az összes Black Adam (2022) filmet online korlátozások nélkül? Regisztráció nélkül is megtekintheti online, ingyenesen. Minden film magyar szinkronnal vagy magyar felirattal van ellátva.

Nézze meg és töltse le Black Adam (2022) Teljes Film Online ingyen.

Kattints ide ➥ https://t.co/0zfqqabboA

 

A következő információk a Black Adam (2022) című filmről

 

A Black Adam egy 2022-es amerikai szuperhősfilm, Dwayne Johnson főszereplésével a DC Comics főszereplője. A film a Shazamhoz kapcsolódik! (2019) és a DC Extended Universe (DCEU) tizenegyedik filmje. A filmet Jaume Collet-Serra rendezi, Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani írta, a producer pedig Johnson. A filmben Johnson mellett Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell és Pierce Brosnan látható. Gyártója a New Line Cinema, a DC Films, a Seven Bucks Productions és a FlynnPictureCo., forgalmazója pedig a Warner Bros. Pictures. A történet középpontjában Ádám áll, egy ősi emberfeletti ember, akit régészek egy csoportja szabadon engedett varázsbörtönéből, hogy megszabadítsa Kahndaq nemzetét az Intergang bűnszövetkezettől.

 

Rendező, színész, producer, időtartam és további információk

 

Eredeti Cím: Black Adam
Ország: amerikai
A film időtartama: 124 perc, 2022
Műfaj: sci-fi akciófilm
Bemutató dátuma: 2022. október 20.
Rendező: Jaume Collet-Serra
Forgatókönyvíró: Adam Sztykiel, Otto Binder, C. C. Beck, Rory Haines, Sohrab Noshirvani
Producer: Beau Flynn, Hiram Garcia
Executive Producer: Dwayne Johnson
Zene: Lorne Balfe
Operatőr: Lawrence Sher
Látvány: Tom Meyer
Forgalmazó: InterCom

 

Szinopszis Black Adam (2022)

 

5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, és rögtön örök fogságba vetették, egy különleges lény kiszabadul a sírja börtönéből. Black Adam (Dwayne Johnson) visszatér a világba. És nagyon dühös. De ez a világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint élünk, más gépeket használunk, másban hiszünk. Ő azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni – és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az igazság az, amit ő annak hisz. Nagyon sajátos véleménye van róla, hogy mi igazságos és mi nem az: de szinte legyőzhetetlen erővel áll ki mellette.

 

Szereplők és Színésznő Black Adam (2022)

 

Dwayne Johnson mint Black Adam
Sarah Shahi mint Adrianna Tomaz / Isis
Pierce Brosnan mint Dr. Fate / Kent Nelson
Aldis Hodge mint Carter Hall / Hawkman
Noah Centineo mint Al Rothstein / Atom Smasher
Viola Davis mint Amanda Waller

 

Kiadási ütemterv Black Adam (2022)

 

A tervek szerint 2022. szeptember 29. kerül a magyar mozikba a Black Adam (2022), amelyet streamingben tekinthet meg a fent felsorolt oldalon. Ez néhány információ a Black Adam (2022) című filmről. További részletekért nézze meg a filmet a fenti linkre kattintva.

Google kulcsszó:

Black Adam (2022) Videa
Black Adam videa 2022
Black Adam (2022) film Magyarul
Black Adam (2022) Online Ingyen
Black Adam (2022) teljes film teljes film magyarul
Black Adam (2022) Teljes Film
Black Adam (2022) Teljes Film magyarul
Black Adam (2022) Teljes Film Letöltés
Black Adam (2022) Teljes Film online
Black Adam (2022) Teljes Film Magyarul Online

 

Miért érdemes megnézni Black Adam-filmet (2022)?

 

Ebben a járványos időszakban itt az ideje megnézni Black Adam (2022) című filmet, amely egy népszerű film, amelyet világszerte sokan néznek. A legtöbbet keresett filmek a Google Keresőoldalon. Ha megnézi ezt a filmet, remélhetőleg csökkenti az unalmat, amikor otthon kell maradnia. Sok más izgalmas filmet is kínálunk, mind az új, mind a régóta futó filmeket.

 

Hogyan nézhetem meg a Black Adam (2022) című filmet?

 

Nagyon könnyű megnézni a Black Adam (2022) című filmet, jelenleg sok olyan oldal kínál streaming- vagy filmletöltési szolgáltatásokat. Hasonlóan oldalunkon mindent egyszerűen, ingyenesen és regisztráció nélkül biztosítunk.

 

Milyen minőségű videó van a Black Adam (2022) című filmben?

 

Oldalunkon a minőség a legfontosabb, az Ön kívánságai és igényei szerint változatos videóminőséget biztosítunk. Számos lehetőség közül választhat, ha filmeket néz vagy tölt le oldalunkon, például UltraHD, HD 1080p, 720p, 420p és Mp4. Mindent magyar felirattal és magyar szinkronnal kiegészítünk, tiszta hangminőséggel.

 

Milyen műfajok érhetők el ezen az oldalon?

 

Számos műfajt kínálunk az Ön ízlése és választása szerint. Számos műfaj, köztük dráma, akció, horror, scifi, anime, animáció, krimi, romantikus, dokumentumfilm és sok más. Kiválaszthatja a megtekinteni kívánt filmnek megfelelő műfajt.

 

Miért érdemes oldalunkon nézni?

 

Oldalunknak számos előnye van, mert a minőséget és a kényelmet helyezzük előtérbe. Ezért van néhány dolog, amit tudnia kell az oldalunkon, beleértve a következőket:

1. A filmek mindig havonta frissülnek
2. Oldalunkon új filmeket és régi filmeket nézhet meg
3. Megtekinthető és letölthető Ulta HD minőségben és HD 1080p, 720p, 420p és Mp4 felbontásban
4. Tiszta hangminőség és tiszta videó
5. Magyar felirat és magyar szinkron
6. Streaming regisztráció nélkül és ingyenes
7. Fizetős filmszolgáltatás is elérhető
8. Könnyen elérhető Android telefonok, iPhone-ok, MAC-ek, laptopok, notebookok, lapok, PC-k és okostévék segítségével

Ez az oldalunkon található néhány dolog, amit talán tudnod kell. Mint szlogenünk, a minőség és a kényelem az, amit szeretnénk elérni.

 

Köszönjük, hogy elolvasta és megnézte oldalunkat

 

Köszönjük, hogy elolvasta cikkeinket és filmeket néz oldalunkon, reméljük, hogy mindez csökkenti az unalmat, amikor otthon kell maradnia. Reméljük, hogy elmenti oldalunk címét is, hogy könnyebben visszatérhessen oldalunkon a filmnézéshez. És ne felejtsd el, reméljük, hogy megosztod barátaiddal is, hogy barátaid tudják, melyik oldal nézze meg ezt a filmet.